Låt Cleanera göra städjobbet

Vi på Cleanera skapar förutsättningar för att du ska kunna fokusera på dina arbetsuppgifter. En ren och välstädad miljö är en bra grund för både god hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Hur ofta lokalerna behöver städas styrs av arbetsmiljölagen och arbetsgivaren.

Under pandemier och på särskilt utsatta arbetsplatser ställs extra höga krav på professionell lokalvård. Cleanera har både kompetens och kunskap för att utföra denna typ av uppdrag.

Vi älskar att dela med oss av nystädatkänslan. Till vår hjälp använder vi de mest effektiva och miljövänliga städmetoderna.

Läs mer om Cleaneras städmetoder

Företagsstäd

En ren och trivsam arbetsmiljö gör att dina medarbetare kan fokusera bättre på jobbet. Och efter pandemin har det blivit extra viktig med professionell lokalvård som gör arbetsplatsen trygg och hälsosam att vara på. På Cleanera ser vi till att utsatta ytor rengörs extra noga för att minska smittspridningar.

Cleanera utför behovsanpassad, regelbunden städning av:

Daglig lokalvård

Vill du ha högklassig städning och bästa service? Då har du kommit rätt. På Cleanera vet vi hur viktigt det är med en välskött lokal för att arbetsmiljön ska vara trivsam.

Har ni behov av daglig lokalvård tar Cleanera ett helhetsansvar och ser till att städning utförs efter era behov och önskemål.

Vi älskar att dela med oss av nystädatkänslan och till vår hjälp använder vi de mest effektiva och miljövänliga städmetoderna när vi utför behovsanpassad och regelbunden städning av kontor, butiker, industrilokaler och offentliga miljöer.

Fönsterputs

Cleanera utför fönsterputsning på att alla typer av fönster oavsett höjd.

Förutom att det blir ett bättre ljusinsläpp ger rena fönster en fräsch känsla. Vi rekommenderar regelbunden fönsterputs både på in- och utsidan för att resultatet ska bli riktigt bra och livslängden på era fönster ska öka.

Våra medarbetare har flera års erfarenhet av fönsterputsning och är experter på hur resultatet ska bli perfekt utan flammighet, rinnmärken, eller fläckar.

Om ni önskar, ser vi även till att torka rent fönsterbleck, karmar, lister och fönsterbrädor samtidigt som vi utför fönsterputsningen, då vet ni att allt är rent och fräscht.

Golvvård

Bevara och skydda dina golv så de håller sig snygga, hygieniska och slitstarka i många år.

Cleanera utför golvvård med de rätta metoderna och med moderna golvbehandlingar tar vi hand om alla golvmaterial såsom:

Industriskurning/golvskurning​

Cleanera utför skurning på alla typer och storlekar av industrigolv. Vi har stora som små maskiner för att få dina golv rena med de mest miljövänliga metoderna.

Höghöjdsstädning

Det blir smutsigt även på hög höjd. Tak, synliga rör, väggar, lampor etc. behöver också städas emellanåt. Städning på hög höjd kan vara ett svårt och riskfyllt uppdrag men Cleanera har maskinerna och metoderna för att på bästa sätt lösa allt på ett säkert sätt – oavsett höjd.

Cleanera utför höghöjdsstädning.
Exempel på platser:

Byggstädning

Ska ni renovera eller bygga om? Boka in en byggstädning för att få bort allt damm och smuts som byggnationer innebär. Sedan kan ni kan flytta in i nya, rena och dammfria lokaler.

Vi har alla behörigheter som krävs för att utföra städning på byggarbetsplatser, såsom ID06 och avtal med Byggnads.

Storstädning

Cleanera utför storstädningar. Boka in en storstädning 1 till 2 gånger om året så blir vardagsstädningen effektivare och lokalerna hålls alltid rena och fräscha.

Tilläggstjänster

  • Entrémattor
  • Uthyrning och försäljning av entré- och golvmattor
  • Underhåll, tvätt och leverans
  • Logotyp på mattan

Hygienartiklar

  • Tvål, toalettpapper, soppåsar

Yttre skötsel

Det är inte bara insidan som räknas. Yttre skötsel och städning på utsidan av fastigheten är också viktigt för att skapa en trivsam och välkomnande miljö. Och det är utsidan som våra medarbetare och kunder möter först, så självklart vill vi skapa ett gott intryck även där.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. 

Vill du hellre prata med någon av oss?
Kontaktuppgifter