Detta är cleanera

Vi ser till att du får mer tid över till din verksamhet, men också till din fritid.
Med hjälp av moderna helhetslösningar sköter vi allt från lokalvård och underhåll till frukostservice och gräsklippning, så att du kan fokusera på annat. Vi erbjuder också hemstädning för privatpersoner. Med effektiva metoder, utbildad personal och miljövänliga lösningar anpassar vi oss efter dina behov.

Vi tar personalfrågor steget längre.
Som ett modernt städbolag lägger vi stor vikt vid våra medarbetare. Vi erbjuder trygga anställningsavtal och bra karriärsmöjligheter, men vi tror också på att låta våra medarbetare växa med hjälp av rätt utbildning. Därför har vi tagit fram Cleanera Academy – en utbildningsmodell som ska ge våra medarbetare goda förusättningar för att bli konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Med hjälp av Cleanera Academy säkerställer vi att vi alltid har välutbildade medarbetare med service i fokus. Vår utbildning kan samköras med språkutbildning, t.ex. SFI, för att på så sätt hjälpa till med en snabbare introduktion till det svenska samhället.

DET ÄR VI SOM JOBBAR HÄR

För ett välslipat lagarbete arbetar vi i team, som tillsammans utgör Cleanera. Många av våra medarbetare kommer från andra kulturer vilket ger oss en större mångfald och nya infallsvinklar, vilket vi tror är en bra förutsättning för ett starkt och mångfacetterat team.

Stefan

Katalin

Iren

Feras

Kinga

Matilda

Arunee

Jessica

Ahmad

Beata

Helen

Juppen

Kawarin

Roja

Timma

Wanna

Om oss

Ny aktör med nya idéer – det är Cleanera. Med modern design, effektiva metoder, känsla för service och en stolthet i det vi gör tar vi oss an vårt uppdrag. Vårt intresse sträcker sig dock längre än så och som ett modern städbolag värnar vi även om:

Våra kunder.
Våra helhetslösningar ger dig mer tid över för att utveckla din verksamhet. Även för dig som privatperson vill vi underlätta vardagen och ge dig mer tid till familj och fritid.

Våra medarbetare.
Vi erbjuder trygga anställningsavtal och bra karriärsmöjligheter.

Miljön.
Vi använder produkter och transport med så lite påverkan på miljön som möjligt.

Med småländska Hillerstorp som bas är vårt utgångsområde GGVV-regionen; Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd och Värnamo. Drömmen sträcker sig dock längre med förhoppningen att Cleanera så småningom ska vara ett välkänt namn i hela landet.

© Cleanera 2020 | +46 (0)370-33 30 80 | info@cleanera.se | Box 56 | 330 33 Hillerstorp |Design by Delour