Signerat Cleanera

Hillerstorp år 2015 och en dröm om att göra skillnad. Så började resan för oss på Cleanera. Gula som solen förgyller vi tillvaron hos företag och offentlig sektor.

Vi vill vara bäst i branschen och arbetar därefter. Nöjda kunder är det vi brinner för, näst efter städningens ädla konst och därför utbildar vi alla våra medarbetare. Våra städmetoder är de mest effektiva och miljövänliga eftersom vi bryr oss om vår omgivning.

Du kan med förtroende vända dig till oss. Vi lovar att städa rent.

Läs mer om våra tjänster

Lär dig mer om vår miljöpolicy

Vill du komma i kontakt med oss?

Cleanera är ett auktoriserat serviceföretag

Ordning och reda – städa på fredag. Cleanera är ett auktoriserat serviceföretag och medlem i Almega Serviceföretagen. För att få auktorisationen beviljad behövde vi klara en mängd auktorisationskriterier. Detta är ett sätt att framhålla seriösa företag på marknaden och genom detta stärka branschens anseende. Med andra ord kan du lita på oss.

Här städar Cleanera

Värnamo, Gnosjö, Hillerstorp, Gislaved, Vaggeryd – ja hela Jönköpings län är Cleaneras arena och här städar vi på alla typer av företag och organisationer. Vi utför all typ av städning – på små och stora kontor till större industrianläggningar.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. 

Vill du hellre prata med någon av oss?
Kontaktuppgifter