Företagsstäd i Gnosjö

- Låt Cleanera göra jobbet

Vill du ha högklassig städning och bästa service? Då har du kommit rätt. Cleanera utför lokalvård i Gnosjö med omnejd och vi vet hur viktigt det är med en välskött lokal för att arbetsmiljön ska vara trivsam. Därför är företagsstäd kärnan i vår verksamhet.

Med modern utrustning och effektiva metoder städar vi rent efter dina behov. Och som en modern städfirma prioriterar vi förstås både kvalitet, miljö och service.

 

Cleanera skapar förutsättningar för att du ska kunna fokusera på dina arbetsuppgifter. En ren och välstädad miljö är en bra grund för både god hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Med vår hjälp förvandlas dina lokaler i Gnosjö till en hälsosammare och mer trivsam plats att vara på. På särskilt utsatta arbetsplatser ställs extra höga krav på professionell lokalvård. Cleanera har både kompetens och kunskap för att utföra denna typ av uppdrag. Vårt mål är att vara bäst i branschen på företagsstäd i Gnosjö och Jönköpings län – och vi lovar att städa rent.

Vi bryr oss om hur du har det

Cleaneras värdeord är Glädje, Engagemang och Omtanke. Det innebär att vi bryr oss om din arbetsplats som om det vore vår egen. Och det är det ju också!

Vi älskar att dela med oss av nystädatkänslan. Till vår hjälp använder vi de mest effektiva och miljövänliga städmetoderna när vi utför behovsanpassad och regelbunden städning av kontor, butiker, industrilokaler och offentliga miljöer i Gnosjö och andra orter i Jönköpings län.

Har ni behov av daglig lokalvård tar Cleanera ett helhetsansvar och ser till att städning utförs efter era krav och önskemål.

Cleanera - en auktoriserad städfirma i Gnosjö

Ordning och reda – städa på fredag. Cleanera är ett auktoriserat serviceföretag och medlem i Almega Serviceföretagen. För att få auktorisationen beviljad behövde vi klara en mängd kriterier. Detta är ett sätt att framhålla seriösa företag på marknaden och genom detta stärka branschens anseende. Med andra ord kan du lita på oss.

Utbildade medarbetare

Vi vill vara bäst i branschen på företagsstäd i Gnosjö med omnejd och arbetar därefter. Nöjda kunder är det vi brinner för, näst efter städningens ädla konst och därför utbildar vi alla våra medarbetare.

Du kan med förtroende vända dig till oss. Vi lovar att städa rent.

Ert behov av företagsstäd

Ett samarbete med Cleanera inleds alltid med en analys av ditt företags städbehov. Har ni en verksamhet eller lokaler i Gnosjö som kräver särskild omsorg eller mer frekvent service? Vi anpassar städningen efter era behov och önskemål. Därefter sammanställer vi ett förslag som ligger till grund för ett avtal där vi specificerar vad som ingår, med vilket intervall och vem som är din kontaktperson.

Din kontaktperson ansvarar för att avtalet rullar på enligt överenskommelse, men du kan naturligtvis göra förändringar löpande.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. 

Vill du hellre prata med någon av oss?
Kontaktuppgifter