Fönsterputs i Vaggeryd

- Cleanera är det glasklara valet

Rena fönster ger en fräsch känsla och ett bättre ljusinsläpp, dessutom ger det era anställda och besökare en trivsam och positiv helhetsupplevelse av företaget.

Cleanera har utrustningen och kunskapen att putsa alla typer av fönster på alla höjder. Våra medarbetare har flera års erfarenhet av fönsterputs i Vaggeryd med omnejd, och är experter på hur resultatet ska bli perfekt utan flammighet, rinnmärken, eller fläckar.

 

Vi rekommenderar regelbunden fönsterputs både på in- och utsidan för att resultatet ska bli riktigt bra och livslängden på era fönster ska öka.

Om ni önskar, ser vi även till att torka rent fönsterbleck, karmar, lister och fönsterbrädor samtidigt som vi utför fönsterputsningen, då vet ni att allt är rent och fräscht.

 

Vi tar med oss de redskap och material som behövs och vår fönsterputs sker alltid med miljövänliga medel som är skonsamma både för miljön och era fönster.

 

Cleanera utför fönsterputs i Vaggeryd med omnejd på ett professionellt sätt och alltid med ett skinande rent resultat.

Ert behov av fönsterputs

Ett samarbete med Cleanera inleds alltid med en analys av ditt företags behov. Har ni en verksamhet eller lokaler i Vaggeryd som kräver särskild omsorg eller mer frekvent service? Vi anpassar allt efter era behov och önskemål. Därefter sammanställer vi ett förslag som ligger till grund för ett avtal där vi specificerar vad som ingår, med vilket intervall och vem som är din kontaktperson i Vaggeryd.

Din kontaktperson ansvarar för att avtalet rullar på enligt överenskommelse, men du kan naturligtvis göra förändringar löpande.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. 

Vill du hellre prata med någon av oss?
Kontaktuppgifter