Hemstädning

Så funkar det!

Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller ring oss om du vill det så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där bi presenterar oss och går igenom vilka behov du har. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städning och i vilken omfattning. De flesta brukar välja 3-4 timmar varannan vecka. 


VAD INGÅR I HEMSTÄDNINGEN?

Vi har en grundlista över olika moment som ingår i ett ordinarie städtillfälle. Den bygger på vår erfarenhet av vad som oftast behöver göras för att hem ska kännas rent och fräscht. Listan kan naturligtvis justeras utifrån dina önskemål och behov.

För att du ska känna dig trygg strävar vi alltid efter att det ska vara samma medarbetare som städar hemma hos dig varje gång. Då blir också städningen så effektiv som möjligt.

 

Vad kostar det?

Som kund hos oss betalar du en fast månadsavgift som baseras på det antal timmar som vi kommit överens om att städa vid varje tillfälle.

Månadskostnad efter RUT-avdrag:
2h varje vecka – 2165:-
2h varannan vecka – 1190:-

3h varje vecka – 2985:-
3h varannan vecka – 1595:-

4h varje vecka – 3795:-
4h varannan vecka – 2055:-

Vår personal får utbildning, kollektivavtal och försäkringar- precis som det ska vara!
För övriga frågor eller bokning av hembesök, kontakta:

MATILDA MAGNUSSON

Drift & Personal

RUT-Avdrag

Tjänsterna ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), och du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

ENKELT ATT KÖPA TJÄNSTER FRÅN CLEANERA

Alla våra tjänster går enkelt att justera om dina önskemål och behov förändras. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg med att du får exakt det du är ute efter, och vår hemstädning erbjuds därför på regelbunden basis, där det alltid är samma person som städar ditt hem. På så sätt kan du känna dig trygg med att vi har koll på rutinerna som gäller just för dig.

Vi tycker det är viktigt att städuppdraget fungerar och följs upp hela vägen. Därför lägger vi lika stor viktig vid alla steg i arbetet, från behovskartläggning till utförd tjänst och uppföljning.

Skicka en bokningsförfrågan

© Cleanera 2020 | +46 (0)370-33 30 80 | info@cleanera.se | Box 56 | 330 33 Hillerstorp |Design by Delour