Flyttstädning

Vi vet att det är mycket att tänka på när man ska flytta. Vi hjälper dig med flyttstädningen, så att du kan fokusera på annat. Vi gör en grundlig genomgång av din bostad och städar av alla rummen samt putsar fönster.

Våra flyttstädningar utförs enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Det betyder att samtliga ytor ingår i städningen. Vi tar med det material som behövs för städningen och rengör allt ifrån köksskåp, ugn och kylskåp till golvbrunnar samt putsar alla fönster.

Kontakta oss om du har några frågor om flyttstädningen eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med ett kostnadsförslag.

RUT-Avdrag

Tjänsterna ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), och du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

ENKELT ATT KÖPA TJÄNSTER FRÅN CLEANERA

Alla våra tjänster går enkelt att justera om dina önskemål och behov förändras. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg med att du får exakt det du är ute efter, och vår hemstädning erbjuds därför på regelbunden basis, där det alltid är samma person som städar ditt hem. På så sätt kan du känna dig trygg med att vi har koll på rutinerna som gäller just för dig.

Vi tycker det är viktigt att städuppdraget fungerar och följs upp hela vägen. Därför lägger vi lika stor viktig vid alla steg i arbetet, från behovskartläggning till utförd tjänst och uppföljning.

Skicka en bokningsförfrågan

© Cleanera 2020 | +46 (0)370-33 30 80 | info@cleanera.se | Box 56 | 330 33 Hillerstorp |Design by Delour