Lokalvårdare

Vi växer och behöver bli fler – vi söker nu fler lokalvårdare.

Cleanera servar alla typer av företagskunder och utför städning av allt från små och stora kontor till större industrianläggningar hos våra kunder i Värnamo, Gislaved och Gnosjö med omnejd.

Din servicekänsla är det viktigaste i vår leverans. Vi ska utföra våra arbetsuppgifter på bästa sätt men ditt bemötande är alltid viktigast. Du har många kundkontakter och måste vara uppmärksam på kundernas behov och alltid servicemedveten – inte minst när arbetet kräver snabba förändringar och problemlösning.

Egenskaper

För att trivas som lokalvårdare hos oss älskar du service. Du är också flexibel, noggrann och ordningsam, kan strukturera ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till kundernas önskemål och självklart förstår du vikten av att komma i tid och ta ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på bästa sätt.

Krav för den aktuella tjänsten

• Körkort
• Tillgång till egen
• Arbetstiden: mån-fre, start kl. 06:00
• Goda kunskaper i svenska språket – tal och skrift
• Meriterande med vana av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Tjänsten är heltid

Clenera vill vara en trygg och attraktiv arbetsgivare

Vi har kollektivavtal vilket betyder att du kan känna dig trygg med att du har rätt lön och ersättning för ditt arbete samt de förmåner och försäkringar som en anställning ska innehålla.

Som ny på jobbet kommer du att få en introduktion i arbetet hos aktuella kunder men också gå våra internutbildningar. Där får du lära dig om allt från städning och service till hur vi arbetar
med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Allt för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt och känna dig trygg som anställd hos oss.

Tjänsterna tillsätts löpande.

Skicka ditt CV och ett brev om dig själv till info@cleanera.se